ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2014

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών.

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και επιχειρηματίες από όλο τον κλάδο των ηλεκτρικών συσκευών Χονδρικής και Λιανικής.

Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του Προέδρου κυρίου Ιωσήφ Σινιγάλια (Candy-Hoover Ελλάς ΑΕ). Ο κύριος Σινιγάλιας με την ομιλία έδωσε στοιχεία της αγοράς όπως διαμορφώθηκαν στην διάρκεια του 2013 και αναφέρθηκε σε μια πιθανή ανάκτηση του ¼ των πωλήσεων το 2015.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν:

v  Ο κύριος Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην Υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Ο.Π.Αθηνών με θέμα: «Ελληνική Οικονομία:Γιατί χρειάζεται αλλαγή πορείας».

v  Ο κύριος Γιώργος Δουκίδης, καθηγητής Ο.Π. Αθηνών, Διευθυντής του ELTRUN και Αντιπρόεδρος του GRECA, με θέμα: «To ηλεκτρονικό επιχειρείν ως ανταγωνιστικό εργαλείο και μοχλός ανάπτυξης».

v  Ο κύριος Γιώργος Φρυσαλάκης, Προϊστάμενος  της Δ΄ Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, με θέμα: «Η Εποπτεία της Αγοράς ως μοχλός ανάπτυξης και στήριξης του υγιούς ανταγωνισμού».

v  Ο κύριος Λεωνίδας Σταυρόπουλος, Ιδρυτής του body IQ Wellness, με θέμα: «H σωματική ευεξία ως μέσο καταπολέμησης του στρες των στελεχών».